Altınıza Ettirecek Kadar Korku Ve Gerilim Dolu 16 Kısa Film!

korku ve gerilim dolu 16 kısa film

Maksimum 20 dakikanızı alarak YouTube'dan izleyebileceğiniz, kısalığına aldanıp küçümsememeniz gereken gerilim yüklü 16 başarılı film.


1. Bedfellows - 2 Dakika

Telefon sesiyle uykusundan uyanan bir kadını kanını donduracak kadar korkutan kimin sesi olabilir?



2. Unknown Number - 7 Dakika

Günün ilerleyen saatleri, ısrarla arayan bilinmeyen bir numara. Peki, evde gerçekten yalnız mısın?



3. VICIOUS - 12 Dakika

Geç saatlerde eve giden kadın ön kapıyı açık bulur. Gecenin karanlığına gizlenen şeyi bulmak için tüm evi arar fakat bir şey bulamaz. Ta ki bir çığlığa uyanana kadar...



4. The Smiling Man - 7 Dakika

Küçük bir kız çocuğu evde gülümseyen  şeytanla karşılaşırsa ne olur?



5. The Cop Cam - 2 Dakika

Polis memuru şüpheli bir ev hakkında ihbar alır. Polis kamerasında izlenen görüntülere göre izbe bir ev ve meçhul bir ceset vardır. Bir anda kamera görüntüsü kaybolur, acaba neden?



6. Night Night Nancy - 4 Dakika

Güne mesajlaşarak uyanırsınız, her şey çok güzeldir. Peki evde yalnız olmanıza rağmen telefon galerinizde uyurken çekilmiş fotoğraflarınızı bulsanız ne yapardınız?



7. Mr Creak - 3 Dakika

Eski oyuncak odasında tüyler ürpertici notlar bulan kadın yapmaması gereken bir şey yapar ve mesajları sesli bir şekilde okur.



8. Clickbait - 4 Dakika

internet'e göz atarken küçük bir sorunla karşılaşan kadın kısa bir süre sonra sadece internet'le ilgili problem yaşamadığını fark eder. Bilgisayardan fazlasını etkileyen bu problem ne olabilir?



9. VICTIM - 14 Dakika

Kısa bir koşu için dışarı çıkan genç adam boş arazide takım elbiseli bir adam görür. Günler geçtikçe görüntü kendini tekrarlar fakat hiçbir zaman takım elbiseli bu adama yaklaşamaz. Sonunda internet araştırmaları onu bir isme yönlendirir: Slenderman.



10. Passenger- 3 Dakika

Araba kullanmaktan yorulan sürücü dinlenmek için sessiz sakin bir yer bulur. Duyduğu seslerle uyanıp etrafı kontrol eden sürücü, dinlenmek için çok yanlış bir yer seçmiştir.



11. Downstairs - 17 Dakika

işe yeni başlayan güvenlik görevlisine gece vardiyasında verilen tek bir talimat vardır: Aşağıdaki kata inme.



12. Attic Panic - 2 Dakika

Çatı katında boş kutulardan başka bir şey bulmak ister misiniz?



13. Charlie - 16 Dakika

Herkes, zincirleme gönderilmesi gereken ve zinciri kırarsan başına kötü şeylerin geleceğini söyleyen mesajlar alır. Peki bu zincire kırarsanız ve mit gerçekleşirse?



14. Occupied - 5 Dakika

Gece vardiyasında çalışan bir adam tuvalet molası vermek için kısa bir ara verir. Rahatlamak amacıyla gerçekleştirilen zorunluluk ancak bu kadar amacından uzak olabilirdi.



15. Rake - 14 Dakika

Bir grup arkadaş mezuniyetlerini kutlamak için çöle kamp yapmaya giderler. Çöldeki canavar ise öğrencilerin mezuniyetini bambaşka kutlamayı amaçlamıştır.



16. I Heard It Too - 8 Dakika

Minik kız uyandığında annesi gelir ve şarkı söyleyerek tekrar uyabilmesi için yardımcı olur. Gözlerini kapadığında ise ismini seslenen kişi gerçekten annesi midir?



Herkese iyi seyirler, gece yatarken bir şise suyunuzu ve lazımlığınızı yanınıza alın, lakin odadan çıkmakta tereddüt edebilirsiniz.





yeni yazılardan haberdar olmak ister misin tatlış?
abone:
e-postana gelen onay linkine tıklamayı unutma panpa.


beğendiysen paylaş panpa


0 yorum:

Yorum Gönder